sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Kotona - sisällä ja ulkona

Otin eilen pitkästä aikaa kameran käteeni. Pääasiassa viime aikoina on tullut kuvattua älypuhelimella ja ladattua kuvia instagramiin. Eilisen upea syksyinen valo kuitenkin houkutti tarttumaan kameraan ja kuvailemaan vähän kotia ja pihapiiriä.

Meillä on onni asua upeassa vehreässä pihapiirissä, joka näin ruska-aikaan suorastaan kylpee väreissä. Taloyhtiö on 1970-luvun alussa perustettu entisen Oulunkylän kartanon maille ja pihoilta löytyy vielä kasveja kartanon ajoilta. Yli 40-vuotisen historian aikana niitä on hoidettu pieteetillä ja se näkyy pihapiirimme vehreytenä ja runsautena.

Tänään sunnuntaina kauniit syyssäät näyttävät jatkuvan edelleen. On kyllä ollut upea syksy tähän asti. Sunnutait pyhitän yleensä kirjoittamiselle, mutta näin kauniina päivänä on tehtävä pieni happihyppely kirjoittamisen lomassa. Liikunnasta pitää huolen iltapäivän lentopallotreenit, jossa voin vetreyttää kirjoittamisen jäyksitämiä paikkoja.

Kaunista sunnuntaita teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Oi miten ihanan värikästä siellä! Toivottavasti vielä parin viikon päästäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan tuulettomia kelejä, niin lehdet pysyy pidempään puussa :)

   Poista
 2. Hei Jaana, ihanan värikästä on nyt, mutta lehtiä on aika paljon lähtenyt puista viime päivinä. Olimme virkistävällä sunnuntai-kävelyllä tänään.

  Olen palannut taas takaisin vanhaan blogiini ja tuo kirjailijasivuni (sinun sivupalkissasi) on nyt sitten suljettu. Ikävä taisi tulla hih! Oletko Jaana tulossa kirjamessuille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin Sara, että vanha blogisi päivittyy taas. On mullakin välillä ollut ikävä vanhaa blogia, mutta toistaiseksi mennään ainakin tällä uudella.
   Olen tulossa messuilemaan, todennäköisesti ainoastaan lauantaina.

   Poista
 3. Ihania kuvia - teillä on tosi kaunis ja kodikas koti! <3 <3

  VastaaPoista