sunnuntai 14. elokuuta 2016

Kesä ja syksy käsi kädessä
Kesä ja syksy käyvät vielä hetken käsi kädessä, ennen kuin syksy ottaa lopullisen voiton. Pidän tästä ajasta, vaikka vuosi vuodelta tunnenkin yhä enemmän haikeutta päättyvästä kesästä ja vähän jo etukäteen suren pitkää pimeää talvea. Tänään aamupäivällä tuntui, että syksy oli ottanut niskalenkin kesästä, sillä oli aivan järjettömän pimeää ja vettä tuli taivaan täydeltä. Mutta hetkessä pimeys kuitenkin vaihtui auringonpaisteeseen ja lopulta oli taas kesäisen lämmintä. Lähdimme miehen kanssa kävelemään pitkin Vantaanjoen vartta ja bongailimme syyskesän merkkejä. 

8 kommenttia:

 1. Tämä syyskesä on jotenkin täyteläinen vuodenaika. Aika hieman surumielinen, mutta ihanaa valoa täynnä. Kuin jotain uutta alkaisi, vaikka kesä pian päättyy.

  Mukavia kävelyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, täyteläinen in hyvä sana kuvaamaan syyskesää. Tänään ilma on pitkästä aikaa valoa täynnä.

   Poista
 2. Niin samanmoiset tunnot täälläkin. Ilmassa on jo selvästi syksyä, uusien alkujen aikaa. Kuitenkin pakahduttavan haikeaa luopua kesästä vaikka syksynlapsena tulevaa rakastankin.

  Suloisia sametti-iltoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannah, kiitos! Syksynlapsi minäkin, kohta taas ikä lisääntyy yhdellä numerolla.

   Kauniita ja lämpimiä syyskesän iltoja myös sinulle! Nautitaan niistä!

   Poista
 3. Ihania kuvia, niin... noh, syyskesäisiä! :) Minä rakastan syksyä, mutta laillasi iän myötä suren vuosi vuodelta enemmän lähestyvää talvea, ja nimenomaan puolivuotista pimeyttä, joka tuntuu nujertavan alleen joka vuosi edellistä pahemmin. Talvi tuntuu niin loputtomalta, huoh. Mutta syyskesä aloittaa ihanan ajanjakson, joka mielessäni kestää aina itsenäisyyspäivään asti.

  Nautitaan näistä päivistä, valosta, haikeudesta ja kaikesta. Iloa ja energiaa työarkeen, Jaana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sara, tuleva talvi minuakin jo vähän hirvittää. Itsekin jaksan talven melko hyvin aina jouluun saakka, mutta sen jälkeen alkavat loputtomat keväänodotuskuukaudet. Pitää aina muistuttaa itselleen hetkessä elämisen tärkeyttä, joten ei mennä nytkään asioiden edelle vaan nautitaan tästä hetkestä. Varsinkin tänää on luvassa aurinkoa ja lämpöä tänne Helsinkiin.

   Kiitos kuvakehuista, mieheni oli taas kameran takana :)

   Poista
 4. Ihania kuvia! Loppukesän tunnelmia, lasten vesileikkejä, lintujen muuttovalmisteluja ja sato kypsyy. Olette ilmeisesti olleet Haltialassa, jossa saa poimia kukkia. Syksy on ja on aina ollut parasta aikaa. Syksyn lapsi olen.

  Iloa ja valoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta, kiitos. Emme ihan Haltialaan saakka menneet, vaan kiersimme Tuomarilankartanon mailla.

   Syksyn lapsi minäkin :)

   Kaunista syksyn jatkoa sinulle!

   Poista