perjantai 15. heinäkuuta 2016

Kesäpäivä Suomenlinnassa

Kesäpäivä Suomenlinnassa on aina yksi kesän kohokohtia. Eväät koriin, mansikat torilta mukaan ja jonottamaan lautalle. Merimatkalla tuuli tuivertaa hiukset ja Helsingin kaunis horisontti päilyy auringossa ja näyttää aina yhtä ihanalle. Suomenlinnaan rantautumisen jälkeen alkaa vaellus parhaille piknik-paikoille. Valitako nurmikko vai suunnatako rannan kallioille riippuu ihan retkeilijöiden mieltymyksistä. Joskus voi mennä ensin yhteen paikkaan ja jatkaa siitä toiseen.

Näin me teimme, kun muutama päivä sitten vietimme ystävieni kanssa päivän Suomeninnassa. Ensin isuimme tuulisilla kallioilla merimaisemaa ihaillen ja lokkien vahtiessa jokaista suupalaa ja myöhemmin levitimme vilttimme nurmikolle tuulen ja lokkien ulottumattomiin. Skumppa mansikoilla maistui hyvältä, nälkä hellitti eväitä nauttien, aurinko lämmitti ja juttua riitti. Kaikin puolin täydellinen kesäpäivä, jonka olisi toivonut jatkuvan ikuisuuksiin.

4 kommenttia:

 1. Oih, niin ihanasti välittyy Suomenlinnan lumo ja kesän tunnelmat kuvistasi ja tekstistäsi! Varmasti upea päivä. Kesälumo jatkukoon♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannah, kiitos :) Päivä oli upea ja uskon kesälumon jatkuvan. Vielä kolme viikkoa lomaa :)

   Poista
 2. Suomenlinnassa käynti kuuluu kesään. Tänä vuonna en ole vielä ehtinyt, mutta onhan tässä vielä kesää. :)

  Myös läheinen Vallisaari kiinnostaisi. Sinne kuuluu vain olevan melkoinen ruuhka, joten mietin syysretkeä, jollainen voisi olla tunnelmallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, nythän se kesä vasta taitaa alkaa. Ainakin säiden puolesta. Vallisaari kiinnostaisi minuakin, mutta mainitsemasi ruuhkat eivät, joten jätän suosiolla myöhempään ajankohtaan.Vaikka sinne syksyyn :)

   Poista