sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Vapun viimeiset hetket


Tämä vappu alkaa olemaan viittä vaille valmis. Tosin tämänvuotisesta vapusta jäivät puuttumaan kaikki oleellisesti vappuun kuuluvat elementit kuten sima ja munkit. Ylioppilaslakkikin sai jatkaa eloaan ja oloaan kaapin pohjalla. Skumppaa sentää löytyi ja työväenlaulut saivat hetken soida soittimessa. Lempparini on vuosi vuoden jälkeen tämä Kaj Chydeniuksen Elvi Sinervon runoon Natalia sävelletty laulu.

Ilmapallokuvat ovat perjantailta, jolloin työpaikalla vietettiin vappujuhlaa naamiaisten merkeissä. Vanhempaintoimikunta oli hankkinut palloja ja niitä jaettiin iltapäivällä kotiin lähteville lapsille. Aivan ihana idea ja lapset olivat tietenkin innoissaan.

Vapunaaton vietimme ystävien luona. Söimme Saku Tuomisen ohjeiden mukaan tehtyä hyvää pizzaa, nautimme virvokkeita, kuten skumppaa mansikoiden kanssa ja kuuntelimme 1960-luvun suomi-iskelmää vinyyleiltä. Kovin oli siis nostalgista.

Vapunpäivä on mennyt pääasiassa arkisissa askareissa, muun muassa pyykkiä pesten ja muuttolaatikoita putsaten. Kohta saadaan alkaa pakata ihan toisissaan. Uuden kodin avaimet ovat nyt taskussa ja huomenna suuntaan töiden jälkeen sinne siivoilemaan ja aloittelemaan remppaa. Jännää!

Loppuun lähetän kiitokset Norjaan blogini lukijalle Eijalle. Mukava yllätys odotti muutama päivä sitten postilaatikossa. En ollutkaan ennen tutustunut norjalaisiin sisustuslehtiin. Kiitos kovasti, olet ihana!

P.S. Mahtavaa, että vihdoinkin saamme aurinkoisempaa ja lämpimämpää. On näitä lähes jo kesäisiä kelejä odotettu.

2 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin! Olen niin harvakseltaan ehtinyt blogeihin, etten ole huomannut edes teidän muuttoaikeitanne. Mutta siis voimia remonttiin ja onnea uuteen!Ja suloista toukokuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjailijatar, kiitos. Helsingin kutsu voitti Porvoon viehätyksen ja muutamme pääkaupunkiin takaisin usean vuoden seikkailujen jälkeen.

      Poista