sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Linjoilla taas


Olen pahoillani pitkäksi venyneestä blogitauosta. Mielessäni olen tehnyt useitakin blogipostauksia ja ottanut kuvia blogia varten, mutta itse käytännön toteutus on jäänyt toteutumatta. Ja tauon pidentyessä on kynnys postaamiseenkin noussut. Missään vaiheessa ei kuitenkaan ole tullut mieleen lopettaminen, vaan olen ajatellut, että joskus, ennemmin tai myöhemmin, varmasti palaan takaisin.


Tällä välin olemme tehneet suuria päätöksiä! Uusi koti on hankittu. Muutamme toukokuun aikana Oulunkylään. Ympyrä tavallaan sulkeutuu, sillä Ogelista lähdimme runsas 10 vuotta sitten Moskovaan ja Moskovasta päädyimme Porvooseen. Palaamme Oulunkylään mielellämme, sillä alue on tuttu ja viihdyimme Vantaanjoen rantamilla mainiosti.


Vanha kotin on laitettu myyntiin, alkuviikosta kotimme voi bongata internetin kodinmyyntisivustoilta. Jännää! Toivottavasti riittää kiinnostuneita ja ainakin se yksi tarpeeksi kiinnostunut, joka haluaa pinkaista pankinjohtajan juttusille ja ostaa kotimme alta pois.


Tämä on ollut ihana koti ja olen pitänyt Porvoosta todella paljon, mutta nyt on aika siirtyä eteenpäin. Vähän haikein mielin tosin.


Loppuun vielä hehkutus: Riitta Konttisen Helene Schjerfbeck -elämäkerta on todella upea. Suosittelen. Toivottavasti ehdin bloggamaan siitä enemmänkin.

Pirteää alkavaa viikkoa itse kullekin! Nautitaan keväästä!

4 kommenttia:

 1. Onnea muuttoon ja uuteen kotiin! Me emme ole vielä ihan näin pitkällä, läheskään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämän krestomatia, kiitos. Toivottavasti teilläkin jossain vaiheessa prosessi liikahtaa eteenpäin.

   Poista
 2. Ihanaa, kun palasit! <3 Ja muuttonne tuntuu minustakin vähän haikealta - Porvoo on niin rakas paikka. :) Onnea kuitenkin muuttoon ja uuteen kotiin!

  Tuo Helene Schjerfbeck -elämäkerta pitää lukea, kiitos mainiosta lukuvinkistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, haikeeta on, Porvoosta muodostui mullekin rakas paikka. Onneksi Helsinki on lähellä.
   Konttisen kirja kannattaa lukea, jos HS kiinnostaa.

   Poista