lauantai 16. tammikuuta 2016

Töiden väsyttämän bloggarin paluu


Ensimmäinen viikko töissä pitkän loman jälkeen vei taas kerran voiton bloggaamisesta. Näin tämä ilmeisesti tulee menemään että viikolla tehdään töitä ja viikonloppuna blogataan, jos jaksetaan. Ainakin toistaiseksi. Toivottavasti kevät ja lisääntyvät valoisat tunnit piristävät myös arki-iltoja ja houkuttavat tarttumaan kameraan ja sitä myöten ehkä myös bloggaamiseen. Mutta ne päivät tulevat jos ovat tullakseen.

Haluan blogin toimivan muistini jatkeena mitä tulee luku- ja muihin kulttuurielämyksiin ja siksi perustin kaksi uutta välilehteä johon näitä kokemuksia keräilen. Toinen on Lukupäiväkirja, jonne listaan lukemani kirjat lyhyin luonnehdinnoin ja toiseen, Nähtyä ja koettua, kirjaan ylös elokuvat, teatteriesitykset, konsertit, näyttelyt. Toivottavasti molemmat karttuvat runsaalla kädellä. Ainakin elokuvia haluaisin nähdä entistä enemmän. Leffamakuni on vaan sen verran valikoiva, että ihan mitä tahansa en viitsi katsoa. Tykkään ajatelluista, painavista, elämänmakuisista draamoista ja sellaisia ovat kaksi tänä vuonna näkemääni elokuvaa 45 vuotta ja Matkalla Floridaan. Molemmat hienoja elokuvia, joissa eletty elämä ja sen kipupisteet näkyvät. Joskus myös romanttiset komediat ovat paikallaan, mutta ainoa tätä lajia tänä vuonna näkemani Nuotin vierestä ei kyllä lunastanut, ei tosin kovin korkeita alunperinkään, ennakko-odotuksia.

Tänä viikonloppuna aion kokea ruokaelämyksiä (toivottavasti), sillä menemme miehen kanssa juhlistamaan 15. hääpäiväämme porvoolaiseen El Patio-ravintolaan. 15 vuotta sitten kävimme ihan tavallisena arkipäivänä maistraatissa virallistamassa liittomme kolmen lapsen ja kahden todistajan läsnäollessa. Tilaisuuden jälkeen kävimme syömässä Omenapuussa, sillä se oli lasten suosikkiravintola leikkipaikan vuoksi. Romanttista, eikö totta? Tältä illalta odotan ainakin ruuan osalta vähän parempia herkkuja ja ehkä sitä romantiikkaakin. Ehkä jopa avaamme viinipullon juhlan kunniaksi.

6 kommenttia:

 1. Ymmärrän oikein hyvin, ettei työviikon aikana tahdo löytyä aikaa bloggaamiselle.
  Saman huomasin itsekin, kun aloitin työkokeilun maanantaina. :)

  Onnea hääpäivän johdosta!
  Miten kuulostaa niin tutulta tuo avioituminenkin :D
  Mekin piipahdimme maistraatissa lähes kolmen lapsen kanssa (se nuorin oli vielä kuukauden verran mahassa), todistajat napattiin siitä konttorin puolelta. Hääkuvat nappasi miehen sisko, joka ei tiennyt koko naima-aikeista mitään. Vettä satoi ja taivaalla näkyi sateenkaari, sopivasti meidän kodin suunnalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maija, mistähän me löydettäisiin lisätunteja vuorokauteen, niin ehtisi tehdä kaikkea mistä tykkää :)

   "Romanttista" on ollut teilläkin, ainakin tuo sateenkaari. Meistä ei ole edes hääkuvaa :(

   Poista
 2. Ihanaa, romanttista iltaa ja paljon onnea 15 avioliittovuodesta!

  Minullakin on kiireiset viikot, joten blogihommailut taitavat jäädä viikonloppuihin ainakin muutaman seuraavan kuukauden ajan. Mutta ei se mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suketus, kiitos. Ilta oli oikein onnistunut :)

   Joo, eihän se maailmaa kaada, vaikka ei aina niin usein ehdikään bloggaamaan.

   Poista
 3. Ravintola nayttaa ihanalta, toivottavasti oli kiva ilta! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oikein kiva ilta, El Pation jälkeen jatkettiin vielä vakkarimestaan Paahtimolle. Ravintolassa alkupala oli loistava, pääruoka vähän plääh tavanomaisuudessaan.

   Poista