sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Kuvauksellista

Tänään oli niin kuvauksellinen päivä, että oli pakko napata kamera kaulaan ja lähteä kävelylle. Juuri satanut lumi, auringonpaiste, kirkkaansininen taivas ja Porvoon vanha kaupunki saivat kuvaajan napsuttelemaan laukaisinta yhä uudestaan ja uudestaan. Pakkasen kohmettamia sormia kävin sulattelemassa teekupin ympärillä Tee- ja Kahvihuone Helmessä. Taisinpa siinä nauttia myös kauden ensimmäisen laskiaispullan. Tällaisista talvipäivistä voi vannoutunut talven vihaajakin nauttia.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Mutta kelpaa Porvoossa kuvaillakin - häpeäkseni tunnustan, etten ole käynyt siellä kertaakaan (ja olen toki tiedostanut suuren aukon sivistyksessäni).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nina, kiitos!

   Suosittelen kyllä lämpimästi Porvoo-visiittiä, on tämä sen väärti.

   Poista
 2. Onpa kauniita kuvia. Nuo Porvoon karkkitalot, ne ovat kyllä viehättäviä. Olen käynyt monta kertaa Porvoossa, talvellakin, mutten ole koskaan kiivennyt tuonne vastarannalle (siellä on se joku mäki?) kuvaamaan - ensi kerralla teen sen. Kuvavinkkeli on niin kiva.
  Tuolla Helmessä ei viimeksi, kun kävin, saanut kuvata ollenkaan. Taisin kyllä ottaa salaa jonkun kuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjailijatar, kiitos.

   Mäki on nimeltään Näsinmäki ja sinne kyllä kannattaa kiivetä. Mäeltä löytyy myös Porvoon hautausmaa, jossa on muun muassa Runebergin iso hautamuistomerkki.

   Olen minäkin ymmärtänyt, että helmessä ei saisi kuvata ja vähän salaa nappasin omani. Tosin aina siellä ihmiset kuvaavat ja kieltoa on kai vähän vaikea henkilökunnan valvoa.

   Poista
 3. Olipa hauska visiitti. Olemme kiertäneet samoja seutuja sunnuntaina. Ihmisten oli päästävä ulos. Ihanan tutut maisemat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulla, ulkoilu on tosiaan elinehto. Nyt sen taas huomaan ,kun olen kipeänä joutunut keikkumaan sisällä monta päivää. Elättelen toiveita, että huomenna pääsisn taas vähän samoilemaan ulos.

   Poista